marți, 6 noiembrie 2012

motanul de la palat

Obraznicatura din imagine (desi nu prea se distinge, negru cum e...) am aflat ca este motanul muzeului Sutu, unde se tine targul nostru de produse handmade.
S-a plimbat toata ziua printre standurile noastre. Toata lumea, de la expozanti la vizitatori, il striga-pasaia-chema, iar el nimic. Trecea incoace si incolo cu coada ridicata si nu baga pe nimeni in seama. In cel mai bun caz se oprea putin din mers, isi intorcea capul peste umar si arunca o privire plictisita. Asta doar asa, de curiozitate.
Si asa s-a fatait prin fata noastra, cu coada ridicata si cate o privire piezisa, peste umar, dar fara interes pentru ceva sau cineva.
Mai pe seara, a mai facut un tur prin curte, iar s-au auzit pasaieli din toate locurile, el iar a trecut frumos si tantos cum stie el, a dat ocol la bancuta pe care stateam si a sarit direct in bratele vecinei mele de stand. S-a rotit in poala ei pana si-a gasit o pozitie comoda, si-a pus capul pe mana ei si a inceput sa toarca pana a adormit. S-a sculat la un moment dat, si-a intins putin oasele, s-a mai rotit putin in poala calda si si-a gasit o noua pozitie, mai comoda. Si a adormit din nou.
Mie, normal ca mi s-a parut obraznic. Dar cred ca a fost doar destept. E un motan selectiv, nu se imprieteneste el cu oricine :)))
























si acum, cate ceva din produsele noi cu care am fost la targul din noiembrie:

un colier foarte lung (80cm) cu lant metalic, chipsuri de agate galbui si o floare modelata manual din polimer; colierul este asimetric, floarea vine intr-o parte, iar partea de jos, din agate, este dublata de un alt lant metalic, o idee mai lung

colier lung cu lant, chipsuri de agat galbui si floare modelata manual din polimer - 35,00lei - VANDUT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...