danique sau despre mine

Danique este “numele de scena” și este o mica jonglerie, o asociere intre numele meu, Dana / Daniela și o terminație care să rimeze cu boutique, micul meu boutique, produsul tuturor meșterelilor mele de-a lungul anilor de căutări, testări și încercări.

Ce mă recomandă?
Păi... munca și talentul meu...😏

Caut, testez, stric, refac, reciclez, descompun și recompun, învăț, experimentez materiale diferite, tehnici diferite... așa, ca să nu mă plictisesc 😉

Cu ce materiale lucrez?
Nu contează, că oricum le amestec, pentru rezultate inedite... folosesc cam orice îmi cade la îndemână și se potrivește în context.

Când și cum lucrez?
Toată ziua, uneori noaptea, în weekend și în loc de vacanță, la birou, pe marginea patului, pe jos, pe unde mai este un loc liber când sunt prea multe de făcut și timp prea puțin pentru ordine, organizat și metodic uneori, impulsiv și după toană (a se citi inspirație) alteori... C-așa e viața de artist, de întreprinzător, de Gigel care trebuie să și centreze, să și dea cu capul 😌

De când fac asta?
La modul serios, din 2001, când am înființat firma și am onorat primele comenzi de felicitări. Am mers în paralel cu un job care să-mi asigure ceva stabilitate, am tânjit după liberate în fiecare minut și mi-a fost frică să rup lanțul în fiecare secundă. Până în 2009 când am îndrăznit. Și-am devenit "independentă".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...