duminică, 3 februarie 2013

niste martisoare

eheeeiii... de cand nu ne-am mai vazut, multe s-au mai petrecut... ca daca tot n-a mai venit sfarsitul lumii anul trecut, trebuia totusi sa se intample una-alta, asa... de tinut minte - mai un targ fara vizitatori, mai un calculator ars de tot si muuulte date pierdute, munca multa de recuperat date, zvarcoliri de sfarsit de an... apoi alte zvarcoliri de inceput de an... 2 pasi inainte, alti 10 inapoi... c-asa-i hora pe la noi!

si totusi, printre cele de mai sus, cu intarziere fata de programul initial si perisorii gata-gata sa fie smulsi de stress, dar unghiutele taiate regulamentar pentru lucrat cu polimeri, am reusit pregatesc ceva martisoare pentru urmatorul, sau mai degraba urmatoarele 2 targuri organizate la Palatul Sutu pentru 1 si 8 Martie (ca sa nu fie vreo confuzie, targurile se organizeaza cu un weekend inaintea evenimentului, respectiv 23-24 februarie, inainte de martisor si 2-3 martie, inainte de 8 martie)

iata primele sarje gata ambalate si, daca voi avea timp inainte, va arat si restul... daca nu, le vedeti pe viu, la targ, unde va astept si Doamne-fereste sa ploua sau sa fie vreme rea, ca nu-mi priieste umezeala si frigul la picioare

martisoare brosa - danique

martisoare simple - danique


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...