miercuri, 4 septembrie 2013

invitatie la targ, 7-8 septembrie 2013

in weekend, sambata si duminica, 7 si 8 septembrie, va asteptam la targul organizat de I Love Handmade in curtea Palatului Sutu, ca de obicei, de pe la 10 dimineata pana dupa ce apune soarele... ca sa nu va incurcati, gasiti mai jos afisul targului cu detalii si schita locului, iar noi va asteptam cu tot ce am mai mesterit in utima vremesi, pentru ca se apropie scoala si ne folosim mai mult de carti, am facut si cateva semne de carte, pictate pe lemn de balsa si lacuite, astfel incat lectura sa fie cat mai placuta :))))

semne de carte pictate manual pe lemn de balsa, lacuite - 15,00lei/buc. - VANDUT

2 comentarii:

  1. am fost, normal, ne-am vazut si am vorbit ... desi mama uitase ata pt exercitii .... nu degeaba m-am inscris pe acest blog ...ba chiar am repostat invitatia la targ atat pe blog-ul meu deac-laura.blogspot.com, cat si pe G+ fi facebook-ul mamei ...salutari de la Berlioz ... cred ca e fericit ca e in posesia mea ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca atunci cand ai pomenit de blogul tau cu multe linkuri la alte bloguri, am facut legatura... ti-am vizitat si eu blogul si-ti multumesc si pt adaugare la lista ta si pentru Berlioz (si celelalte...), iar in privinta lui Berlioz, transmite-i salutari din partea mea si ca ma bucur ca si-a gasit asa o stapana... iar eu iti doresc ca cel putin Berlioz sa-ti poarte noroc de cate ori vei avea nevoie :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...